General EVENT images 2023

2023 - SEP- DEC  All Events

2023 - 08- 21-25  Zomerkamp HwaRang Center

Het zomerkamp 2023 van Hwarang- center zit erop.

Het waren weer 5 drukke, zware, leuke inspirerende dagen.

De jongste was bijna 5j, de "oudste" bijna 15j, sommige totaal nieuw in Taekwon-do , maar ook van 9e kup t/m 1e Dan, alles was aanwezig.

Dit keer hadden we één dag gasten van een andere club, Joong-gun uit Floreffe , Sahyun heeft iemand van het schoolplein opgepikt en de laatste dag hebben er zelfs vier ouders meegedaan

Het was een zware editie, er is hard gewerkt aan conditie en kracht. De fundamentals zijn elke dag behandeld, wat individuele Tuls, en veel spar combi's. Tussendoor tijd voor team sport en spel...

Echt niemand heeft opgegeven, ondanks het vele zweet, de spierpijntjes, de blaren en bloedneuzen.....

Het zijn maar 5 dagen, maar wat een groei maken die kids in zo een korte tijd, zowel fysiek als mentaal. Super mooi.

Wij zijn heel trots, en willen jullie allemaal bedanken voor de inzet, moed en gezelligheid deze week.

Nu één weekje rust en dan begint ons drukke seizoen met heel veel leuke events

#Taekwondo4All #taekwondokids #taekwondozomerkamp #taekwondoitf #neverquit #hwarangcenter

#hwarangcenter #taekwondoitf #taekwondofamily #brothersinarms  #Steenokkerzeel #vilvoorde 


 


2023 - 05- 27  3rd Brabant Cup

De 3rd Brabant Cup van Belgian ITF Bel-Itf was voor ons de laatste competitie van seizoen 2022/2023.

Lekker dichtbij, dus we waren aanwezig met 27 deelnemers van Hwarang- center

Een mooie afsluiter, voor zowel beginners als het ervaren wedstrijdteam. Met verliezersrondes en een groepssysteen moest iedereen lekker veel de mat op.

Bijna iedereen is met 1 of 2 medailles naar huis.

Eindresultaat

20 x goud

13 x zilver

11 x brons

Super trots op echt iedereen

En om het nog mooier te maken, de overall trofee was ook voor ons ( niet omdat we de meeste deelnemers hadden maar er zit een heel puntensysteem achter )

Plus Taekwon-Do Kkamagwi eindigde van de kleine clubs op de 1e plaats  dus samen met Hwarang was ITF Headquarters - BITA overheersend

Dank ook aan onze scheidsrechters @Anissa en Hassan Barkellil , Sam Fournier , iedereen die heeft ingesprongen als coach  en alle supporters die soms lang moesten wachten.

Bedankt aan de organisatie Konsti Dittrich  ITF In-Nae OPPEM volgend jaar zijn we opnieuw van de partij

#hwarangcenter #taekwondoitf #Taekwon-Do #taekwondochallenge

#hwarangcenter #taekwondoitf #taekwondofamily #brothersinarms  #Steenokkerzeel #vilvoorde 


 


2023 - 05- 20 Open German Bochum

Zaterdag 20 mei heeft Hwarang- center deelgenomen aan de German Open 2023 in Bochum.

Een leuk internationaal toernooi , met 8 deelnemende landen ( Spanje, Duitsland, België, Tjechië, Nederland, Ierland,  Polen en Moldavië.

Met 9 deelnemers hebben we maar liefst 16 prijzen in de wacht gesleept.

5 x goud , 6 x zilver en 5 x brons.

Super goed gedaan allemaal!

Uitslagen

Sparring:

1e plaats : Mayssoune, Gibrael, Narjisse , Lilou

2e plaats: Aya, Kamal

3e plaats : Arwa, Walid

Tuls:

1e plaats   :Arwa

2e plaats : Aya, Kamal, Narjisse , Lilou,

3e plaats. : Mayssoune, Gibrael, Walid

Een speciale vermelding voor Kenzo Van Campenhout , eerste ervaring in zo een internationaal veld, heel goed gedaan en op naar de volgende

Bedankt German-ITF  voor de organisatie en de mooie dag.

Nog 1 competitie te gaan voor ons voor de zomerstop, Zaterdag 27 Mei doen we met bijna 30 deelnemers mee aan de Brabant Cup in Wezembeek-Oppem , België

#hwarangcenter #taekwondoitf #Taekwon-Do #taekwondochallenge

#hwarangcenter #taekwondoitf #taekwondofamily #brothersinarms  #Steenokkerzeel #vilvoorde 


 


2023 - 05- 06 Interclub Hwarang Center

Ik denk dat iedereen een mooie dag heeft beleefd op onze Interclub Hwarang- center

60 Deelnemers  waarvan de meesten wit en wit/geel

Jammer van de internet problemen waardoor het elektronisch systeem niet gebruikt kon worden. Maar gelukkig lag het niet aan ons maar problemen bij de provider in de hele wijk.

Gelukkig ervaren mensen achter de tafels om het op de "ouderwetse" manier op papier te doen. Sabrina Mahieu   Dirk Tock  ⁨Anissa , Chris Degreef

Voor velen was het de eerste wedstrijd , dus sowieso al een overwinning en prestatie om de eerste stappen op de wedstrijdmat te zetten.

Gefeliciteerd allemaal

Ook voor ( de meeste ) scheidsrechters was het de eerste keer in deze funktie. Ook super gedaan allemaal ⁨Aya⁩ Arwa⁩ Mayssoune ⁨Zyko Hassan  Sam Fournier  , en natuurlijk onze Sabum Milton Hasselnook .

Ook de coaches bedankt Benny Liekens ⁨Gibrael⁩ Kamal  ⁨Walid

De broodjes waren ook weer prima in orde Stijn Vanderveken Cindy Van Horebeek  

We hebben ook nog een gedeelte van het BITA-Team dat naar het EK is geweest voorgesteld en een bloemetje overhandigd voor hun mooie prestaties in Jesolo

En verder alle vrijwilligers die vanaf vrijdagavond de opbouw, hand-en spandiensten vandaag ,tot aan het opruimen hebben meegeholpen een hele dikke merci Patricia Van De Vyver   Bart De Lange Veerle Godts mama brent  Laetitia Dresse Laetitia Mascaux

( sorry als ik iemand vergeet te noemen´ ;-))

Sahyun & Sabum


#hwarangcenter #taekwondoitf #taekwondofamily #brothersinarms  #Steenokkerzeel #vilvoorde 


 


2023 - 04- 18-23 HwarangCenter op het EK

Dit EK begon voor ons pas in November.....Tijdens de UKTA London Open in November 2022 hebben we gesproken met Grandmaster Michael Prewett en Grandmaster Gary Miller ( dat is een lang verhaal en niet voor in dit verslag ;-)), en is het idee voor dit EK in April 2023 voor ons gaan leven.

Normaal begin je een jaar van tevoren selecties te houden, voer je de trainingsintensiteit langzaam op, zoek je selectie toernooien op etc etc...

Nu zijn we na de covid jaren wel weer goed op weg met het bouwen van een "nieuw" wedstrijdteam, maar een EK van dit niveau stond ( nog ) niet zo snel op de planning.

Maar soms komen er kansen voorbij die je gewoon niet voorbij mag laten gaan, dus zijn we in Januari pas echt begonnen met voorbereiding voor dit EK

( achter de schermen in ene mega veel werk, certificeren van deelnemers in de juiste database, vrij vragen van school/werk, sponsors zoeken, extra trainingen en toernooien opzoeken en  inlassen, juiste doboks en safety´s aanschaffen, maar ondertussen de rest van de 220 leerlingen in Hwarang-Center niet vergeten die nog kup-examens op de planning hadden staan ;-))

We hebben een team samengesteld van mensen met veel potentie, sommige relatief weinig wedstrijdervaring, anderen met titels maar een erg lange pauze ( covid, studies, werk etc) en zijn uitgekomen op 12 deelnemers uitkomend voor Team BITA ( afgevaardigden van de clubs Hwarang Steenokkerzeel, Do-San Tervuren , Po-Eun Ramillies en Kkamagwi Amsterdam ) jeugd t/m veteraan.

Het EK zelf was ( voor ons ) zoals vanouds geweldig. Bijna 800 deelnemers, strakke organisatie ( buiten wat netwerkproblemen helaas) en mega niveau ITF Taekwon-Do.

Maar voor ons redelijk onervaren team toch wel overweldigend. ( de meesten hebben alleen nog maar wedstrijden van 1 dag gedraaid ;-))

Maar dan komen we op onze prestaties .......

Aan onze Tuls moet nog wat gewerkt worden ( door de vele federaties kruipt er tegenwoordig toch wat verschil in beoordeling van de uitvoering helaas ) maar dat is niet erg, het basis niveau is goed dus daar komen we wel.

Hassan Barkellil heeft dat al laten zien door een ronde verder te komen dan de rest.

Maar bij het sparren hebben ze laten zien wie ze zijn en wat ze allemaal kunnen !!! Na 3 maanden voorbereiding !!! Echt geweldig.

Er word tegenwoordig met een ander systeem gewerkt waardoor je eerst een groepsfase doormoet en dan pas naar de semi-finals kan. Wat betekend dat je sowieso 2 of 3 partijen vecht !

Ons team heeft bijna allemaal minstens 1 partij gewonnen !!, en veel verloren partijen zijn uiteindelijk op golden-point verloren tegen de latere Europees kampioenen !!

Wij zijn echt zo mega trots op hun allemaal, Aya, Mayssoune, Jah-noë, Jashlin, Tsiresy, Céline Leurquin, Hassan Barkellil, Kiara Kiara, Shadeon Donker en Robin.

Inzet, mindset, luisteren, vechten, en alles eruit halen wat erin zat, dat hebben ze gedaan

En voor iedereen die gevochten heeft, heeft onze Arwa dat nog eens mogen bevestigen met een prachtige bronzen medaille !! ( 4 partijen, en halve finale verloren tegen de Europees kampioene)

Maar we hadden nog een troef achter de hand, onze enige veteraan Sabum Milton Hasselnook deed mee aan power-breaking... 17 deelnemers in de poule en wat doet ie... gewoon een gouden medaille !!!! Superrrrrr

Wij willen idereen nog eens bedanken voor een geweldige week, natuurlijk onze deelnemers, maar ook de supporters natuurlijk die de week mee hebben beleefd.

Dit smaakt voor iedereen naar meer, volgend EK staat nú al op de planning. Dus na 1 jaar voorbereiden, wie weet waar we gaan eindigen....


#itftaekwondo #eitf #ecjesolo #EC2023 #taekwondoitf

Met dank aan de sponsors

#daedo.com #flocking #financial #topnotch

#hwarangcenter #taekwondoitf #taekwondofamily #brothersinarms  #Steenokkerzeel #vilvoorde 


 


2023 - 03- 05 Rotterdam Cup (Best club)

Top Resultaat Hwa Rang 13 goud 16 zilver 15 brons

Op uitnodiging van Cheo Go Kwan waren we aanwezig op de "Rotterdam Cup" in Rotterdam.

Van kleine nieuwe " non-contacters" t/m ervaren senioren, coaches , scheidsrechters en supporters. 

Iedereen heeft een super leuke sportieve dag gehad met dank aan de organisatie Sabum Samantha Sophia en Sabum Marcel Hildering .

Nieuwe scheidsrechters en coaches in actie voor de eerste keer dit jaar.

Op naar de volgende

Klik hier voor de foto’s van de Rotterdam Taekwon-Do Cup 2023 

Klik hier voor de resultaten van de Rotterdam Taekwon-Do Cup 2023 

#hwarangcenter #taekwondoitf #taekwondofamily #brothersinarms  #Steenokkerzeel #vilvoorde 


 


2023 - 02- 14-20 Kup examens Hwarang Center

Kup-examens Hwarang- center

Bloed , zweet & Tranen

We zijn de week begonnen met theorie examens Maandag en Vrijdag ( ook al was het krokusvakantie ;-))

Toen gisteren Hwarang Vilvoorde  en vandaag Hwarang Steenokkerzeel ITF de ( resterende theorie ) en praktijkexamens. ( bijna 100 leerlingen )

We hebben er lang en hard voor geoefend en naartoe geleefd.( maar 1 examen dit jaar, dus voor velen de kans op een dubbel examen )

Veel mooie dingen gezien, maar waar we vooral trots op zijn is dat er heel veel stress en faalangst is overwonnen

Van harte gefeliciteerd allemaal

( aankomende week nog examens voor de afwezigen vandaag ;-))

Nooit opgeven, doorzetten, be your own hero

Jullie maken het alle energie en uren waard

Sahyun & Sabum

#Taekwondo4All #taekwondoitf #taekwondo #nevergiveup #keepdeveloping #onthewaytoblackbelt

#hwarangcenter #taekwondoitf #taekwondofamily #brothersinarms  #Steenokkerzeel #vilvoorde 


 


2023 - 01- 14 Oliebollen Toernooi

Op uitnodiging van Cheo Go Kwan is ons wedstrijdseizoen 2023 gisteren gestart op het "Oliebollen-Toernooi" in Rotterdam.

Van kleine nieuwe " non-contacters" t/m ervaren senioren, coaches , scheidsrechters en supporters. Iedereen heeft een super leuke sportieve dag gehad met dank aan de organisatie Sabum Samantha Sophia en Sabum Marcel Hildering .

Nieuwe scheidsrechters en coaches in actie voor de eerste keer dit jaar.

Op naar de volgende


#hwarangcenter #taekwondoitf #taekwondofamily #brothersinarms  #Steenokkerzeel #vilvoorde